Ina Van Thielen

Ina zit al een tijdje in het line dance circuit. Eerst om te dansen, later speelde ze met de knopjes van Michel's vorige band. Nu is Ina dé stem van All Shook Up. Ze straalt op het podium als de leading lady. Steeds zorgt ze voor de nodige ambiance. Samen met Michel vormt ze een topformule in het line dance wereldje.

Ina werd in 1975 geboren als oudste kind in het gezin “Van Thielen”. Op jonge leeftijd, was het al snel duidelijk, dat ze een grote passie voor muziek had. In de lagere school, mocht ze altijd als solo-zangeres optreden in het Francesco-koor (Herentals).

 

Ondanks haar grote passie voor muziek, volgde Ina een opleiding kantoor.

Toch startte ze later ook een muziekopleiding aan de muziekschool van Herentals. Ze koos tevens ook om gitaar, zang en toneel bij te leren.

Ze werd onder meer gevraagd huwelijksplechtigheden op te luisteren. Er volgde menige optredens in bejaardenhuizen, ziekenhuizen en allerhande feestjes. Ze stopte met muziek maken toen ze 18 was.

 

Menige jaren vertoefde ze zich in de Linedance-wereld, als danser op de vloer. Tot ze op 29-jarige leeftijd dan toch weer begon met het vervoegen van een band, al was het dan maar om ‘de knopjes’ te verzorgen. De mannen van Mitch-André band, vonden dat Ina een prachtige stem had. Na aandringen (van de band zelf), en na een allereerste optreden (Try-out), heeft ze dan toch maar besloten om te gaan zingen bij ‘The Mitch-André band”.

 

In November 2005, veranderde de naam Mitch-Andre band naar All Shook Up.

Vanaf toen, ging het alleen maar in een sneltempo!

Ina nam een duet op met verschillende artiesten, waaronder Mister P , Nick McAlley en Tim Nash.

De band All Shook Up, kreeg meer en meer populariteit.

 

Op dit moment hoort All Shook Up tot de populairste linedance-bands van Belgïe en zijn ze een geliefde allround-band voor tal van feestjes!

 

-> Ga terug naar 'Over Ons'